destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

 

Annorlunda men lika värdelös


Inget område är för litet för golfens produktutvecklare och av och till dyker det också upp peggar som sägs kunna förbättra ditt spel. Själva fick vi syn på den här. Först trodde vi att det var en glasstrut. Sedan önskade vi att det var en glasstrut. Precis som alla peggar vi testat genom åren levererade även ”ståfräs-peggen” en kraftig slice och vi fortsätter vänta på en peg som inte lägger hinder i vägen för vår fulla potential.

select your language

daenfifrdeitnoptes

TBR:s frågepanel

Varför finns det egentligen birdiewhisky men inte dubbelbogeywhisky, när man verkligen behöver en stänkare? Vi besvarar golfens förbisedda frågor.

Varför är det bättre med matchspel i OS-golfen?

Hur riskfyllt är det att spela golf utanför den egna kommungränsen? Själva har vi varit med om en del, t.ex. krockisen ovan, men de finns de som haft det betydligt svettigare.

Varför är inte TBR med på sociala medier? Vår långnäsa ger svaret.