destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

RED:s irrfärder

Om obesvarad kärlek och den eviga jakten på en anständig bollträff.


Golfens sämste vän!


Sveriges sämsta golfexport intervjuad av CNN och avslöjad på hemmaplan.


Så blir du en vinnare.Killen som bar ut våra väskor från det fina hotellet var inte imponerad av vår Åsa Nisse-stil. På parkeringen insåg han att han missbedömt oss.


Va´fasen är det här då??


RED:s dåliga omdöme har skapat en hel del problem även utanför golfbanan. 

 

Ett alltid aktuellt uppslagsverk över golfdestinationer vi själva testat

 

På startsidan hittar du ett urval av våra reportage. För att komma åt alla använder du rutan uppe i vänstra hörnet märkt "destinationsreportage". För att göra det lätt för dig att hitta är alla reportage sorterade geografiskt. Börja alltid med att läsa våra introduktionstexter om landet ifråga, om du t.ex. ska lira golf i Florida hittar du mycket info om rabatter och annat under "USA". I sökmotorn som finns under kan du skriva namnet på banor, destinationer etc. Sökmotorn letar också i arkiverade nyhetsbrev.

 

Restaurang Pferderstall vid golfbanan Gräflicher Park utanför Dortmund. Längst upp Soutbroom söder om Durban, Sydafrika. Längst ner: Santana på Costa del Sol, Spanien.

 

I takt med att det här projektet växer kommer vi att behöva er hjälp. Hittar ni några tokigheter i texterna eller länkar som upphört att fungera – hör gärna av er till oss.

 

Vi är noga med att göra en grundlig research innan vi ger oss iväg, för att minimera risken att vi hamnar på en skitbana som inte är värd att rekommendera. Läs om hur vi gör våra reportage.

 

select your language

daenfifrdeitnoptes

nytt från TBR-labbet


Vad händer när golfbollar träffar olika saker – vi har de obehagliga svaren!


Klubborna som gör dig till en bättre golfare – vi har testat, med blandat resultat.Top Caddie
En innovativ lösning för dig som tycker att regnkläder stör svingspåret.


Cute & Cut hyrvagn
För klubben som ser till totalekonomin. Samlar in gräset, lagar duffhål och skivar korv. Talar tio fraser på koreanska, inkl "Jag har den", "Det är säkert MUA" och "Ingen ser dig". Finns

även för vänsterspelare.Rotationstillsats
Svårt att få spinn på bollen? Ersätt klubbhuvudet med en roterande klinga. Kräver ej baksving. Typgodkänd för poängbogey.


"Sving Master Light"

För dig som vill underhålla svingen även när du är på resande fot. Kommer med resefordral.