destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

 

Bygg din egen golfvagn


Trött på att likt alla andra putta på din löjliga trehjuling? Här kommer tre hemmabyggda ekipage vi stött på ute på svenska banor.

 

För nostalgikern (ovan). Något instabil på ojämnt underlag och klubbskaften är inte skyddade mot väta. Ganska opraktisk men med hög Mr Bean-faktor.

 

 

För individualisten. En bärbag där du hittar allt utom benställningen på närmaste byggvaruhus. Om du ersätter tejpen med spännremmar kan du lätt anpassa bagstorleken efter hur många klubbor du vill ha med dig, eller, som i vårt fall, hur många rör med bollar dagsformen kräver.


 

För småbarnsföräldern. Rören kan också användas till att avfyra kärnvapenbestyckade missiler – vilket lillkillen tycker är ännu roligare.

select your language

daenfifrdeitnoptes