destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

Skönt, men ännu skönare att spela "skins" (i bara skinnet).

 

Föreslå en Barfotadag på din klubb


För några år sedan smet vi ut och lirade Ernie Els nya bana på Langkawi, innan den hade öppnat. Eftersom det inte var en människa där lirade vi barfota – och det var nästan en religös upplevelse. Med vår långa vinter är barfotapromenader i gräs balsam för själen. För några år sedan träffade vi också på en pro i tyskland som lät sina elever lira i tåskor (billden ovan), för att det direkt avslöjas om man har dålig balans. Hör med din klubb om ni inte kan testa en barfotadag, vi är övertygade om att många skulle gilla idén och självfallet får de som vill ha dojorna på.

select your language

daenfifrdeitnoptes

TBR:s frågepanel

Varför finns det egentligen birdiewhisky men inte dubbelbogeywhisky, när man verkligen behöver en stänkare? Vi besvarar golfens förbisedda frågor.

Varför är det bättre med matchspel i OS-golfen?

Hur riskfyllt är det att spela golf utanför den egna kommungränsen? Själva har vi varit med om en del, t.ex. krockisen ovan, men de finns de som haft det betydligt svettigare.

Varför är inte TBR med på sociala medier? Vår långnäsa ger svaret.