destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

 

Slut på ursäkterna

 

I Nederländerna träffade vi på ett stort gäng med diverse funktionshinder. Detta stoppade dem inte alls från att lira golf. Killen på bilden ovan är förlamad från midjan neråt, och med bara en användbar arm. Han får köra sin vagn på greenerna men bara rakt fram och rakt bak. Om han har svårt att komma ner i eller ur en bunker får han droppa – med plikt. En duktig golfare från Skottland hette William i förnamn. Han är spastiker och kallas för Shakespeare.

select your language

daenfifrdeitnoptes

testat Nederländerna:

Drentsche
The International
Purmerend
Stippelberg

TBR:s frågepanel

Varför finns det egentligen birdiewhisky men inte dubbelbogeywhisky, när man verkligen behöver en stänkare? Vi besvarar golfens förbisedda frågor.

Varför är det bättre med matchspel i OS-golfen?

Hur riskfyllt är det att spela golf utanför den egna kommungränsen? Själva har vi varit med om en del, t.ex. krockisen ovan, men de finns de som haft det betydligt svettigare.

Varför är inte TBR med på sociala medier? Vår långnäsa ger svaret.