destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

Den här golfaren lagade inte sitt nedslagsmärke. Var lika bestämd mot dem som inte släpper igenom.

 

Fel fokus i debatten om långsamt spel 

 

Det är ständigt fullt ös i debatten om långsamt spel. Vi har sedan länge konstaterat att det här inte leder någon vart, utöver att man förstorar upplevelsen av problemet och avskräcker icke-golfare från att börja lira. Istället för att ständigt skjuta dessa breda salvor är vårt förslag att fokusera på de förhållandevis få golfare som vägrar släppa igenom snabbare bollar trots att de har tomt framåt. Vi säger alltid till när chans ges, på ett artigt sätt typ ” Hej, hur går det – är ni medvetna om att ni har ett tomt hål framför er och att det är kö bakom?”. Det brukar faktiskt funka. Om du tycker det är obehagligt att konfrontera andra kan det vara värt att påminna dig själv om att det är du som har rätt och att de gör fel – en spik som klubbledningarna gott kunde bli bättre på att hamra in.

select your language

daenfifrdeitnoptes

TBR:s frågepanel

Varför finns det egentligen birdiewhisky men inte dubbelbogeywhisky, när man verkligen behöver en stänkare? Vi besvarar golfens förbisedda frågor.

Varför är det bättre med matchspel i OS-golfen?

Hur riskfyllt är det att spela golf utanför den egna kommungränsen? Själva har vi varit med om en del, t.ex. krockisen ovan, men de finns de som haft det betydligt svettigare.

Varför är inte TBR med på sociala medier? Vår långnäsa ger svaret.