destinationsreportage

Sök i vårt arkiv

våra nyhetsbrev

Visst finns det hopp om golfresor som inte kostar skjortan – vi visar hur vi fick ihop våra, med lite resvana och mycket nyfikenhet.

vår hemsida

Vi bygger en foto-wikipedia över så många av världens golfdestinationer som möjligt innan vi drar på oss långvårdsblöjorna. Hur många rundor vill du själv hinna med innan du dör?

 

Trampa bort kalorierna


Har ni missat att vi tycker att öldrickande och golfresor hör ihop säger vi det igen. I Kraków hittade vi den ambulerande baren ovan. Gästerna dricker sin öl samtidigt som de trampar sig runt stadens sevärdheter. Miljövänligt, allmänbildande och på gränsen till hälsosamt – och så mycket roligare än vinterhalvårets löpband & burköl.

 

Vi testade och med vår favoritöl "Ksiazece zlote pszeniczne" kände vi att vi fick i oss mer kalorier än vi brände, så vi började trampa fortare för att bränna mer och klarade av att se hela stan på tjugo minuter. 

 

Nu väntar vi bara på att flyget ska haka på och montera in pedaler i planen. Då lär du vilja se konditionen på medpassagerarna innan du bordar planet till New York.

select your language

daenfifrdeitnoptes

TBR:s frågepanel

Varför finns det egentligen birdiewhisky men inte dubbelbogeywhisky, när man verkligen behöver en stänkare? Vi besvarar golfens förbisedda frågor.

Varför är det bättre med matchspel i OS-golfen?

Hur riskfyllt är det att spela golf utanför den egna kommungränsen? Själva har vi varit med om en del, t.ex. krockisen ovan, men de finns de som haft det betydligt svettigare.

Varför är inte TBR med på sociala medier? Vår långnäsa ger svaret.